Ciorbita de vacuta

de Rocsi in Ciorbe, 25 Iun 2010 | 9572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vacuta
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ardei galben
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • bors

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vacuta:

Carnea de vacuta se spala bine si se taie bucatele mici.

Intr-o oala nu prea mare se pune mai bine de jumatate cu apa.

oala o punem pe foc,iar cand apa incepe sa fiarba se adauga carnea,care la randul ei cand fierbe se spumeaza cu o paleta.

pregatim legumele.

ceapa o curatam si o tocam marunt.

morcovul il curatam si il dam prin razatoarea mica.

ardeiul galben il taiem fasii lungi apoi il tocam.

rosia se curata de pielita si se da prin razatoare.

cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga legumele taiate,rand pe rand.

pastarnacul se curata si se pune intreg la fiert,iar cand ciorba e gata acesta se scoate afara.

se da gust cu sare si piper.

cand ciorba e gata,se pune bors si se acreste dupa gust si mai dam cateva clocote apoi inchidem aragazul.

deasupra se presara patrunjel verde tocat foarte fin.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

28.06.2010, 12:45

ma bucur ca iti place mihaelar

Adinacarla 1

29.06.2010, 12:32

o ciorbita calduta tare buna ar fi acum...

Cris2711 1

12.03.2011, 11:29

prezenta la asa o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din peste