Ciulama de pasare

de Miha in Pui, 5 Aug 2009 | 9701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pasare:

Se pune carnea la fiert cu zarzavat si sare.

Cand este aproape gata,se strecoara supa,iar zarzavatul il mixam,dupa care il suspendam in supa.

Faina o amestecam cu smantana si o "desfacem" putin cate putin cu supa.Punem din nou la fiert,pana se ingroasa.

Cand s-a ingrosat suficient se pun cubuletele de carne,se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

05.08.2009, 11:09

Ma bucur draga Sandytza ca am putut fi de folos!

cireaselili 1

28.09.2010, 09:11

foarte bine arata.O sa o incerc dar nu stiu de care smantana trebuie,un anumit tip?

Miha 1

28.09.2010, 09:59

Cireaselili, eu de obicei folosesc smantana grasa de cel putin 20% grasime.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui