Ciuperci brune cu cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2013 | 5536 vizualizari

 

delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune
  • cca. 50 gr. cascaval ras
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune cu cascaval:

Spalam si curatam ciupercutele. Desprindem palariutele de codite. Intr-o tigaie asezam ciupercutele si le condimentam cu sare si piper dupa gust. Le lasam la prajit pana scade apa lasata de ciuperci, le intoarcem pe ambele parti pana devin rumene. La final presaram cascaval ras si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Waffe sarate