Am intrat în perioada postului, odată cu cea de a doua lună de program  RESET. 
Și a trebuit să îmi pun imaginația la încercare pentru a creea meniuri speciale.
Primavara în farfurie-Retete de post creative
Ciupercile le cureti de picioruse și de pielita,  apoi le stropesti cu zeamă de lămâie. 
După 5 minute le scurgi de sucul pe care îl lasă și le ungi bine cu ulei. 
Între timp incalzesti grilul ( eu am folosit aparatul pentru sandviciuri calde).
Așezi ciupercile pe gril și le lași câte 5 minute pe fiecare parte. 
Până când sunt gata ciupercile, torni apa fierbinte peste cus-cus,  adaugi restul de zeamă de lămâie și acoperi cu o farfuriuta. 
Cand cus-cus-ul este bine hidratat adaugi ceapa verde tocată mărunt,  chilli și,  eventual, un praf de sare. 
Iei o ciuperca,  pui un cubulet de tofu , adaugi cus-cus cât de mult,  așezi deasupra altă ciuperca și fixezi cu o scobitoare. Servesti totul pe pat de salată verde.