Ciuperci cu smantana si marar

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2015 | 12945 vizualizari

 

Dau oricand, orice fel de mancare pe bunatatea asta....

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati ciuperci mari champinion
  • 450 gr smantana 20%
  • 3 linguri ulei (palmier)
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura de marar
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 galbenusuri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana si marar:

Ceapa se toaca, apoi se presara sare pe ea si se caleste usor in ulei, 3 minute apoi se adauga ciupercile taiate mai maricel si se amesteca.

Se pune capacul si se lasa 7 sau 8 minute pe foc amestecand din cand in cand. Ciupercile vor lasa zeama undeva in jur de un pahar.

Amestecam smantana cu mararul, galbenusurile, faina si cu zeama scursa de la ciuperci, apoi  turnam totul in vas peste ciuperci.  Lasam pe foc cateva minute pana se ingroasa sosul si oprim focul.

Le mancam cu pofta desigur! :))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu cascaval la cuptor