Ciuperci cu smantana si marar

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2015 | 13603 vizualizari

 

Dau oricand, orice fel de mancare pe bunatatea asta....

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati ciuperci mari champinion
  • 450 gr smantana 20%
  • 3 linguri ulei (palmier)
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura de marar
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 galbenusuri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana si marar:

Ceapa se toaca, apoi se presara sare pe ea si se caleste usor in ulei, 3 minute apoi se adauga ciupercile taiate mai maricel si se amesteca.

Se pune capacul si se lasa 7 sau 8 minute pe foc amestecand din cand in cand. Ciupercile vor lasa zeama undeva in jur de un pahar.

Amestecam smantana cu mararul, galbenusurile, faina si cu zeama scursa de la ciuperci, apoi  turnam totul in vas peste ciuperci.  Lasam pe foc cateva minute pana se ingroasa sosul si oprim focul.

Le mancam cu pofta desigur! :))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]