Ciuperci in sos alb

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 25 Oct 2010 | 5893 vizualizari

 

O mancare pregatita ieri,dar pe care abia azi am timp sa o postez.

Nu este complicata, dar e gustoasa, si se pregateste foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci,
  • 2 linguri de unt,
  • o lingura de faina,
  • 2 linguri de smantana de gatit,
  • un os de piept de pui cu ceva carnita pe el,
  • marar verde tocat,
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in sos alb:

Se spala ciupercile si se calesc intr-o jumatate de lingura de unt;

Separat se prepara un sos alb dintr-o jumatate de lingura de unt+ o lingura de faina stinse in zeama de carne ( osul de piept de pui se fierbe separat); Apoi am turnat sosul peste ciuperci, l-am lasat sa dea in cateva clocote, pe urma, pe foc mic si am adaugat si cele 2 linguri de smantana. La final se pune sare dupa gust si se presara marar tocat .

Ana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de dovlecei