Ciuperci umplute

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 3329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci de care doriti si cat de mari vreti,
  • 10 felii sunca orice fel(sunca de praga,kaizer,costita,etc),
  • cascaval o rola mica
  • sare,
  • piper,
  • putin ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata si spala bine ciupercile si se pun cu coditele in jos ca sa se scurga de apa.Intr-o tava punem o folie de aluminiu sau hartie de copt,o ungem cu ulei si asezam ciupercile cu coditele in sus.Presaram putina sare si piper,punem sunca taiata cubulete si apoi cascaval deasupra.Dati la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc si sunt gata.

Serviti calde neaparat :) Pofta buna ca sunt super bune :)

TIPS-URI

1

puteti face mai multe feluri de compozitie pentru umplut cum ar fi: cu carne tocata,cu ceapa si sunca,etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu sunca si cascaval