Ciuperci umplute

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 6807 vizualizari

 

Graţie prietenei mele Monya, am aflat de o reţetă nemaipomenită de ciupercuţe umplute, reţetă pe care v-o prezint şi vouă. E o garnitură foarte rapidă, dar mai ales foarte gustoasă, o garnitură bună pentru orice fel de friptură: de porc, vită , pui etc.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci - 20 buc
  • o ceapă medie
  • un ou
  • sare,
  • piper,
  • delikat
  • ulei de măsline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se iau ciupercile şi se curăţă, după care se spală bine cu apă rece. Li se vor tăia codiţele, care se vor toca mărunt. La fel se va proceda şi cu ceapa, adică se va toca şi aceasta mărunţel.

Într-o tigaie, încinsă în prealabil cu ulei de floarea soarelui, se va căli mai întâi ceapa, cam vreo 5 minute, la foc domol...mai mult se va înăbuşi, aşa, niţel. Apoi se vor adăuga codiţele, gata tocate. Se va mai lăsa totul la foc încă vreo 10-15 minute. Aproape de final se va turna oul bătut spumă, lăsându-se încă vreo 2-3 minute, să se lege toată această gustoasă compoziţie.   Apoi se vor umple cu linguriţa, pe rând, pălărioarele de ciupercuţe, şi se vor aşeza, una câte una, într-o tavă.Vor fi  stopite cu puţin ulei de măsline.

Se va introduce apoi tava în cuptorul încins, în prealabil, şi se vor lăsa la foc domol, aproximativ 30-35 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]