Ciuperci umplute

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 11 Mar 2017 | 4305 vizualizari

 

Foarte mult ne plac asa ciupercile!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci cat mai mari
  • 2-3 carnati afumati
  • 1 capatana de usturoi
  • 20 g unt
  • 3 felii de cascaval
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile de pielita exterioara, iar cozile sa taie marunt( nu se arunca). Usturoiul se curata si se taie fiecare catel cat mai marunt. Carnatii se prajesc si se taie feliute subtiri.

Intr-un castron, se amesteca cozile ciupercilor cu usturoiul, adaugam marar si sare se pune dupa gust.

In fiecare ciuperca se pune cate un cubulet de unt, cam de marimea unui catel de usturoi, 3-4 feliute de carnat, iar apoi se umplu ciupercile cu compozitia pregatita si se da la cuptorul preincalzit, pentru 25-30 de minute.

Se scoate tava din cuptor, se adauga cate un cub de cascaval si se mai da pentru 5 minute la cuptor.

Se presara patrunjel tocat marunt deasupra.

TIPS-URI

1

Ciupercile pentru umplut sa fie cat mai mari.

2

Daca eliminati carnatii si cascavalul, ramane o mancare de post minunata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]