Ciuperci umplute cu branza feta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2013 | 8953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciuperci champignion mari
  • 2 fire de ceapa verde
  • 50 g cascaval ras
  • 2 linguri pesmet
  • o lingura marar proaspat tocat
  • 100 g branza feta sfaramata
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • un praf de chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza feta:

Se scot coditele de la ciuperci, se curata, se spala si se pun intr-o tava, pe hartie de copt, cu palaria in jos. Se pune tava la cuptor pana se inmoaie putin ciupercile si isi lasa zeama.

Intre timp se taie coditele cubulete. Intr-o tigaie s epune o lingura cu ulei si se pun coditele sa se inmoaie putin. Se edauga ceapa verde si usturoiul taiate rondele fine si se calesc putin. Se opreste focul si se lasa putin la racit. Se adauga pesmetul, mararul si cascavalul. Se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si chilli proaspat rasnit.

Se scoate tava cu ciuperci din cuptor, se intorc cu palaria in sus, se umplu cu branza feta si deasupra se adauga din compozitia cu codite de ciuperci, presand bine cu mana. 

Se pune tava in cuptor 15 minute, pana se rumenesc ciupercile deasupra.

Sunt delicioase atat calde, cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Apertiv ciuperci umplute