Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 15 Mar 2020 | 2295 vizualizari

 

 Mai simplute ciupercile acestea, dar asta nu inseamana ca nu sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon de marime medie
  • 100 gr branza Cheddar
  • 3 linguri tocate de ceapa verde
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 ou
  • nucsoara macinata
  • piper negru macinat
  • boia ardei dulce
  • sare
  • rosiipentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde:

  1. Se curata  ciupercile de membrana exterioara.
  2. Se scot din fiecare ciuperca coditele care apoi vor fi tocate marunt.
  3. Branza Cheddar se taie cubulete cat se poate de marunte.
  4. Amestecati coditele tocate de ciuperci cu Cheddar, ceapa verde tocata ou, pesmet, sare, piper, boia si nucsoara.
  5. Cu ajutorul unei pensule de silicon se ung ciupercile interior exterior cu ulei de masline. Sarati ciupercile si le asezati intr-un vas termorezistent.
  6. Fiecare palarioara de ciuperca se umple cu amestecul preparat.
  7. Dati tava la cuptor 20 minute pana cand ciupercile noastre incep sa se gratineze.
  8. Serviti ciupercile umplute cu Cheddar si ceapa verde alaturi de legumele preferate. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Daca ciupercile sunt cu membrana alba si intacta, eu nu le mai curat, doar le sterg cu un servet umed.

2

Daca nu aveti branza Cheddar,puteti folosi cascaval Mozzarella sau orice cascaval moale care se gratineaza usor 

3

Aceste ciuperci pot fi servite ca aperitiv dar si ca garnitura langa ocarne la gratar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute