am taiat porcu nu de mult...si organele le-am pastrat in congelator pentru drob dar le-am folosit la cu totul altceva pana la urma,..o minunatie de clatite :d
Sosul de carne:
Maruntaiele se fierb si se dau prin robot impreuna cu legumele si usturoiul. se pune totul intr-un lighean si se amesteca cu carnea tocata si condimentele. Se rastoarna totul intr-o tigaie si se caleste bine. Se pune bulionul si se mai lasa sa mai fiarba un pic in sos. Se da deoparte pana se raceste putin.
Sosul de ciuperci :
Ciupercile se spala si se taie in 2, se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc un pic pana se inmoaie. Se pune cescuta de apa pt mai mult sos. Se pune smantana, condimente si se lasa sa mai fiarba putin, apoi se inchide.
Umplem fiecare clatita cu sosul de carne si le asezam frumos intr-un vas yena. Turnam deasupra sosul de ciuperci si dam la cuptor aproximativ 20 minute pana se rumeneste usor..:D
Se savureaza cu placere :d