Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

de katty in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2020 | 5896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr coaste de caprioara
  • 2 bucati ceapa
  • 3-4 linguri ulei
  • 300 gr rosii pasate
  • 1 borcan ciuperci feliate
  • sare
  • piper negru boabe
  • 2-3 foi de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • oregano uscat
  • 100 ml vin rose
  • patrunjel verde tocat fin
  • usturoi maruntit
  • mamaliga pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci:

Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas.

Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru cateva ore sau de seara pana a doua zi.

Intr-o cratita punem ceapa taiata julienne in uleiul incins. Lasam ceapa sa se inmoaie usor, apoi adaugam carnea cu tot cu vin. Lasam sa fiarba pana vinul scade, apoi acoperim cu apa calda si fierbem la foc mic pana carnea se inmoaie.

Adaugam rosiile, sare, oregano, boiaua, ciupercile scurse si clatite si fierbem pana sosul se leaga. Oprim focul si adaugam usturoiul maruntit. Servim cu patrunjel verde tocat fin si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

01.06.2020, 09:55

Rocsi 1

01.06.2020, 21:23

Arata foarte bine acest preparat!

dantes 1

06.06.2020, 11:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cerb cu ciuperci, alune si rodie - Reteta nr. 400