Coaste de porc dulci-picante

de Oana in Porc, 9 Noi 2014 | 20350 vizualizari

 

Azi chiar ne-am lins pe degete la pranz, dupa un asa ospat! Delicioase, merita incercate si se fac intr-o ora!!

 

INGREDIENTE

  • scaricica de porc proaspata
  • sare
  • piper
  • usturoi proaspat sau granulat
  • cimbru
  • boia de ardei dulce sau picanta
  • ulei de masline aromatizat cu cimbru
  • o lingura cu miere
  • 2 linguri sos dulce-picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc dulci-picante:

Nu am dat cantitati exacte, fiecare condimenteaza dupa gust. Eu am avut trei bucati de scaricica de porc. Am pus pe ambele parti putin ulei de masline aromatizat cu cimbru, apoi sare, piper, cimbru, boia si usturoi granulat. In loc de usturoi granulat puteti adauga usturoi proaspat dat pe razatoare. Se maseaza bine carnea si se lasa sa se odihneasca cateva ore. Eu am pregatit-o dimineata si la pranz am pus tava in cuptor.

Carnea am pus-o in tava pe hartie de copt. Se coace la foc mediu jumatate de ora, apoi se intoarce pe cealalta parte. Dupa 15 minute se unge carnea cu un amestec de miere si sos dulce picant. Se mai lasa 10 minute si se intoarce iar pe partea cealalta, se unge cu sosul dulce si se mai lasa 10 minute. Puteti da focul putin mai mic cand incepeti glazurarea, ca sa nu se arda carnea. Se scoate tava din cuptor si se portioneaza. Iamiiii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata