Coaste de porc dulci-picante

de Oana in Porc, 9 Noi 2014 | 20989 vizualizari

 

Azi chiar ne-am lins pe degete la pranz, dupa un asa ospat! Delicioase, merita incercate si se fac intr-o ora!!

 

INGREDIENTE

  • scaricica de porc proaspata
  • sare
  • piper
  • usturoi proaspat sau granulat
  • cimbru
  • boia de ardei dulce sau picanta
  • ulei de masline aromatizat cu cimbru
  • o lingura cu miere
  • 2 linguri sos dulce-picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc dulci-picante:

Nu am dat cantitati exacte, fiecare condimenteaza dupa gust. Eu am avut trei bucati de scaricica de porc. Am pus pe ambele parti putin ulei de masline aromatizat cu cimbru, apoi sare, piper, cimbru, boia si usturoi granulat. In loc de usturoi granulat puteti adauga usturoi proaspat dat pe razatoare. Se maseaza bine carnea si se lasa sa se odihneasca cateva ore. Eu am pregatit-o dimineata si la pranz am pus tava in cuptor.

Carnea am pus-o in tava pe hartie de copt. Se coace la foc mediu jumatate de ora, apoi se intoarce pe cealalta parte. Dupa 15 minute se unge carnea cu un amestec de miere si sos dulce picant. Se mai lasa 10 minute si se intoarce iar pe partea cealalta, se unge cu sosul dulce si se mai lasa 10 minute. Puteti da focul putin mai mic cand incepeti glazurarea, ca sa nu se arda carnea. Se scoate tava din cuptor si se portioneaza. Iamiiii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]