Coaste de porc glazurate

de Panacris in Porc, 8 Feb 2019 | 4400 vizualizari

 

După cum mă ştiţi nu-s mare fan deserturi, saraturile si preparatele din carne sunt preferatele mele/noastre :D Aşa ca in ceas aniversar, 8 ani de Bucataras, v-aduc cateva coaste glazurate! ;) Am ramas setata pe coastele savurate la Praidalion! ;) La multi ani mie! Spor si pofta buna voua! 

 

INGREDIENTE

  • scaricica/coaste de porc cca. 1500 g
  • muştar dulce 100 g,
  • ulei de măsline cca. 50 ml,
  • miere cca. 2 linguri,
  • condimente Kotany cu zmeură,
  • sos de soia 3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc glazurate:

  • Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia.
  • Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează într-un vas termorezistent sau în cazul meu, în vasul CrockPot-ului, se acoperă şi se lasă la gaătit lent cca. 5 ore sau la cuptor, cca. 4 ore la 150 g.
  • După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasaă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică, iar cele din CrockPot se dau la cuptor cca. 10 minute.
  • Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
  • Simplu si gustos!
  • Spor şi poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc glazurate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit