Cochilii

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 3659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de muschi tiganesc,
  • 1/2 ardei rosu capia,
  • 20 g cascaval,
  • 50 g branza,
  • 50 g unt,
  • faina 80 g,
  • 1 ou,
  • 1 ciuperca.  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cochilii:

Se framanta un aluat din unt, faina, 1 ou si branza.Se lasa la rece o jumatate de ora.

Pregatim apoi umplutura, taiem marunt de tot ardeiul, ciuperca si muschiul tiganesc, Dam pe razatoare cascavalul.Ciuperca tocata marunt se caleste putin ca sa nu lase zeama la cuptor.Apoi scoatem aluatul, il intindem in foaie subtire, se presara tocatura fina din ciuperca, muschi, ardei.Se taie fasiute potrivit de lungi si se ruleaza.

Se coc in tava pe hartie de copt cu cascaval ras deasupra.Se servesc cu putina branza rasa deasupra.Sunt delicioase aceste mici cochilii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cochilii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bucataras Medi 1

05.03.2010, 08:36

bun si aspectos...............

epurasha2bb 1

05.03.2010, 09:10

multumesc medioto! sunt numai buni de papat cand ai musafiri sau cand lucrezi ceva la calculator si nu ai timp sa stai la masa... si mai iei cate una !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu zacusca