Cocoace

de JulyCris in Piine, 7 Feb 2014 | 11822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 3-400 ml apa
  • sare
  • drojdie (cat o nuca)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocoace:

Faina se cerne intr-un lighean. In mijlocul movilei de faina se face o gaura si se pune drojdia, sarea (cam o lingurita). Apa calda se toarna usor si se incepe framantarea. Cand s-a format aluatul si faina s-a incorporat toata, se formeaza mingiute. Intr-o tigaie se pune ulei (nici ca la gogosi dar nici doar unsa tigaia...putin mai mult...cat sa fie pe fundul tigaii). Mingiutele din aluat le aplatizam cu mana si le punem in tigaie. Se coc pe ambele parti.

Se servesc calde (sunt cele mai bune) :)

TIPS-URI

1

Se pot servi cu laptic,dulceata,branzica.... La alegere. Eu le-am papat cu...zahar :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocoace" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite simple