Conopida cu carne

de Corinuta in Porc, 24 Sep 2010 | 5599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 400 g carne de porc
  • 1 cana suc de rosii
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval ras
  • ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu carne:

Se desface conopida in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare cca 5-6 minute, apoi se scurge de apa.

Bucata de carne se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se prajeste in ulei. Dupa ce s-au rumenit, se scot bucatile de carne din tigaie si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se adauga bucatelele de conopida si se acopera totul cu sos de rosii. Deasupra se presara cascavalul ras si se aseaza bucatele de unt. Se da la cuptor pentru cca 30 de minute.

TIPS-URI

1

Eu am mai adaugat la mancarica asta un ardei gras rosu taiat cubulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc(piftii)