Conopida cu sunca si cartofi la cuptor

de Criss in Mancaruri de legume, 28 Noi 2010 | 14520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4-5 cartofi fierti in coaja
  • 3-4 felii sunca 
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 80 g cascaval
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sunca si cartofi la cuptor:

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei si tapetat cu pesmet se pun rondelele de cartofi, sare, apoi conopida fiarta i scursa bine, rupta in buchetele, feliute de sunca. Ouale batute se amesteca cu smantana si se toarna peste conopida. Se rade cascavalul si se pune tava in cuptor 25-30 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sunca si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu branzeturi la cuptor