Conopida gratinata la cuptor

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2015 | 5064 vizualizari

 

Un singur cuvant pentru a descrie acest preparat: MINUNAT!!

 

INGREDIENTE

  • o conopida de 1 kg
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • parmezan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata la cuptor:

Conopida se spala si se pun bucatele la fiert cu un praf de sare.

Se lasa la racit, apoi intr-o tava sau intr-un vas de copt se pune conopida bucatele, smantana din loc in loc.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se presara parmezan si se baga la cuptor circa 30 de minute.

Se scoate si se lasa la racit.

Se poate servii ca garnitura.

TIPS-URI

1

In compozitie se poate pune si bucati de kaizer sau sunca.

2

in loc de parmezan se poate folosi cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Aletta 1

07.10.2015, 17:48

Culinary

Aletta 1

07.10.2015, 17:48

Mirela

Aletta 1

07.10.2015, 17:48

Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de pui cu legume