Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 15528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr conopida, taiata felii sau rupta bucatele
  • 100 gr spanac congelat, decongelat
  • 1 capatana de usturoi
  • 240 gr iaurt
  • 1 lingurita cimbru uscat, maruntit
  • 1 lingurita tarhon uscat, maruntit
  • 1-2 lingurite delikat legume
  • 1-2 lingurite zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat:

Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Intr-un vas termorezistent, se aseaza felii de conopida.Se imprastie printre felii 2-3 catei de usturoi curatati, apoi se imprastie spanacul decongelat.Se imprastie deasupra restul cateilor de usturoi.
Iaurtul se amesteca cu condimentele si zeama de lamaie, dupa gust.Se toarna iaurtul peste legume si se da totul la copt 30-40 minute, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu conopidă şi brânză