Conopida Pane

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 5783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O conopida mijlocie
  • 2 oua
  • 5 linguri cu faina
  • sare,piper dupa gust
  • 150 ml lapte de la frigider
  • o legatura de marar
  • si 50 gr branza telemea
  • ulei 200 gr pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida Pane:

Se curata conopida in buchete si se spala.Intr-o oala potrivita se pune apa la fiert cu putina sare si cand apa a clocotit se adauga conopida.Cand este fiarta se rastoarna imediat intr-o sita si se lasa la rece. Din oua,faina,lapte se face o pasta ca o smantana in carese adauga branza faramata si conopida bine scursa ,se asezoneaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si cu o lingura de supa se ia portii din castronul cu toate ingredientele.Se rumenesc si pe o parte si pe cealalta.

Pofta mare,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida Pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

jolygina 1

05.10.2010, 22:43

ai dreptate laly pe acest sait se gasesc cei mai draguti bucataras

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:31

astea sunt pe placul meu

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa