Cordon bleu

de LUK in Porc, 26 Dec 2010 | 6769 vizualizari

 

Asa cum il face sotul meu....

 

INGREDIENTE

  • 14 felii de muschi file de porc
  • 14 felii de sunca
  • 14 bucati de cascaval
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Feliile de muschi file se bat cu ciocanul de snitel si se condimenteaza cu sare si piper.Peste felia de snitel se pune o felie de sunca,apoi o bucata de cascaval si se ruleaza.Se bate oul cu putina sare.Rulourile se dau prin pesmet,apoi prin ou si apoi din nou prin pesmet si se prajesc f bine in uleiul incins.

Nu am dat cantitati pentru ca depinde fiecare cate portii vrea sa faca...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu sunca afumata si sirop gros de mere(dulceata de mere)