Cordon bleu

de Dana_Retetegg in Pui, 8 Dec 2012 | 6226 vizualizari

 

Nu e perfect, nu are aspect de restaurant ... dar e super gustos :) Si nu e chiar asa de complicat de facut ... adica merge repede treaba, trebuie doar sa va apucati de prepararea lui ca apoi n-are cum sa nu iasa :))

 

INGREDIENTE

  • piept de pui (2 bucati),
  • felii de sunca de pui (Sissi),
  • felii de cascaval,
  • sare,
  • piper alb,
  • 3 -4 linguri pesmet,
  • 3 -4 linguri faina,
  • 2 oua,
  • ulei pt prajit,
  • scobitori
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Eu am avut ceva probleme cu pieptul de pui ca nu mi s-a taiat asa frumos cum vroiam, dar am reusit pana in final sa obtin cateva felii frumusele de piept .

Le-am batut putin cu ciocanul pt snitele, le-am condimentat, apoi am asezat pe fiecare felii de cascaval si de sunca (vezi foto).

Am rulat usor apoi am prins in scobitori si le-am inchis ca pe niste rulouri.

Le-am trecut prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in ulei incins pe toate partile pana s-au rumenit.

Le-am scos pe un servet sa se scurga grasimea. In acest moment am scos si scobitorile ..nu cumva sa le mancam din greseala :))

Am servit cu salata de legume si verdeturi.

Delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana