Cordon bleu cu legume sotate

de Sim0na in Pui, 30 Mar 2012 | 7135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 felii sunca presata
  • cca 50 g cascaval
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • legume congelate: morcov, mazare, fasole verde
  • 3 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu legume sotate:

Pieptul de pui l-am impartit in 4 bucati, pe care le-am batut bine cu ciocanul ptr snitele. Le-am sarat si piperat si am lasat la rece ptr 1 ora. Cand carnea s-a condimentat, pe fiecare bucata de piept am pus o felie de sunca presata si un dreptunghi de cascaval. Am rulat bine. Fiecare rulou l-am dat prin faina, apoi prin ou si la urma prin pesmet. Am pus rulourile la prajit in ulei incins, la foc mic.

Legumele le-am fiert in apa cu sare pentru cateva minute, apoi le-am scurs si le-am sotat in putin ulei de masline in care am pus 3 catei de usturoi.

Am servit rulourile impreuna cu legumele, peste care am taiat rondele 2 tije de usturoi verde, si cu castravete murat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

02.04.2012, 18:58

Multumesc deyutzky, jolygina!

aalliinnaa07 1

02.04.2012, 23:53

ce bine arata

Sim0na 1

03.04.2012, 21:59

Alina, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu