Am tot văzut reţeta la fete,ba chiar am mâncat din acela făcute de Ancuţa la Sibiu.
Foarte foarte fragede şi bune.Eu am modificat puţin reţeta dar pot să spun că sunt delicioase şi în varianta asta.Pentru cei care nu vor să folosească margarina,pot să folosească unt,dar nu vor fi la fel de fragede(nu ştiu de ce).
Untura si margarina le-am mixat împreuna cu zaharul.
Am adaugat apoi oul si am mixat pâna s-a încorporat.
Faina cernuta am amestecat-o cu sare si praful de copt.
Peste crema de margarina ,am pus nuca macinata,apoi faina.
Am adaugat aromele.
A rezultat un aluat mai moale pe care l-am lasat la frigider jumatate de ora.
Din aceasta compozitie am format cornulete si le-am asezat în tava pe hârtie de copt.
Am pus tava în cuptorul încalzit în prealabil pentru 20 de minute.
Le-am lasat sa se racoreasca putin si le-am pudrat cu zahar.
Pur si simplu se topesc în gura,atât sunt de fragede.