Cornulete cu rahat

de adriana_bobu in Prajituri, 25 Dec 2010 | 34464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri ou
  • un pahar lapte
  • 500 g faina
  • zeama de la o lamaie

rahat  sau gem pentru umplutura

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Se amesteca toate componentele si se face un aluat ferm care se intinde si se taie in forma de triunghiuri pe care se pun bucatelele de rahat. Se ruleaza  si se obtin cornuletele care  se coc la foc potrivit cca 30 min. Se scot din tava si se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:41

frumoasa prezentare si cred ca si foarte bune ,Craciun fericit

adriana_bobu 1

26.12.2010, 21:10

luk, tanya, ligia si va doresc numai bine, sa petreceti frumos de sarbatori.

MIUTA 1

26.12.2010, 22:22

Delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu mere si cu branza