Cornulete fragede

de amayrya in Prajituri, 10 Mar 2013 | 18163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani untura
  • o cana bors
  • esenta de vanilie
  • faina
  • zahar pudra
  • rahat
  • 2 pliculete zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Se amesteca untura cu borsul, se adauga faina si esenta de vanilie. Coca obtinuta se lasa la frigider 6 ore.

Ulterior se intind bucati din coca, se taie sub diferite forme, in mijloc se adauga rahat.  Se pun la cuptor la foc mediu aproximativ 20 de minute.

Cornuletele se dau prin zahar pudra in care se adauga zaharul vanilinat.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]