Cornulete fragede

de mihaelarzv in Prajituri, 6 Feb 2014 | 4216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte
  • un cub de drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri untura
  • sare
  • 1 ou
  • 400 g faina
  • rahat/gem
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

In primul rand,drojdia se dizolva in laptele caldut cu zaharul si o lasam 10-15 minute.

Intr-un castron,faina,sarea,oul si drojdia se framanta pana obtinem un aluat elastic. Pe masa de lucru cernem putina faina si intindem aluatul si il ungem cu untura pe fiecare parte de mai multe ori.

Intindem o foaie si o taiem patratele sau facem un cerc si il portionam la fel ca in imagine.

Se aseaza in tava si se dau la cuptor pt 15 min.

TIPS-URI

1

Se servesc pudrate cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]