Aluat-intr-un bol amestecam faina cu zaharul si sarea,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putia apa calduta,adaugam untura si incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta o coca elastica si nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit cca 30 min.
Umplutura-intr-o tigaie calim ceapa tocata,adaugam pieptul(eu l-am fiert dupa care l-am taiat bucati)lasam sa se caleasca putin impreuna,adaugam sunca taiata bucati potrivim de sare si piper dupa gust,lasam inca cca 2-3 min pe foc dupa care lasam sa se raceasca
Intindem coca intr-o foaie subtire(cerc)asezam in tava unsa si tapeta cu faina,facem un cerc in mijloc,fara sa apasam tare,dupa care cu cutitul il vom imparti in triunghiuri,
Sos de rosii-am amestecat 2 linguri pasta de toamte cu putian apa,oregano,busuioc,sare si piper
Ungem marginea cu sos de rosii,adaugam umplutura,masline si cascaval si telemea data prin razatoare
Adaugam fiecare colt deasupra deasupra umpluturii,ungem cu un ou desfacut cu putin lapte,
Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos