Costita cu cartofi

de Ina in Mancaruri cu carne, 14 Iul 2011 | 6937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coasta de porc - 10 bucati
  • 7-8 cartofi 
  • 2 cepe
  • un morcov
  • rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu cartofi:

Cartofii se curata, se spala, se taie in bucati  si se rumenesc  partial ( 5 minute ) in tigaia Dry Cooker ( sau se prajesc in ulei ). Costita se feliaza si se prajeste si ea.

Punem la prajit ceapa si morcovul tocate marunt. Adaugam sare, piper si rosii in bulion, apoi costita prajita. Lasam sa fiarba impreuna, iar cand carnea e bine patrunsa adaugam si cartofii si mai lasam pe foc pana sunt bine fierti si acestia. Oprim focul  si presaram deasupra patrunjel verde  si marar .

 Am servit cu conopida murata.

TIPS-URI

1

Cartofii si carnea partial prajite dau o aroma deosebita mancarurilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Toba de pasare