Cotlet de porc cu mazare

de Tabita _ in Porc, 25 Apr 2020 | 3008 vizualizari

 

O mancarica buna si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc
  • 1 kg mazare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • ierburi de provence
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu mazare:

 Cotletul se pune in ulei incins la prajit.
Se prajeste pe ambele parti.
Se adauga putina apa.
Se acopera cu capacul.
Se fierbe inabusit.
Se curata si toaca ceapa si usturoiul.
Se adauga ceapa, apoi usturoiul 
Se adauga apoi apa.
Se adauga mazarea si se lasa sa fiarba.
Se adauga condimentele.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu rasol afumat si legume, la tigaie