Cotlet la cuptor

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2012 | 6827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cotlet de porc fara os
  • sare
  • piper
  • boia
  • chimen
  • rozmarin
  • ierburi de Provence
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet la cuptor:

Condimentele le-am amestecat cu cele 2 linguri de ulei de masline. Cu ajutorul unei pensule am distribuit uniform amestecul de condimente pe bucata de carne.   Am copt 10 minute la 250 grade Celsius.   Dupa 10 minute am adaugat vinul, am acoperit tava cu un capac si am redus temperatura de coacere la 220 grade Celsius.  

Ca si garnitura: mazare cu putin unt si marar si rosii cherry coapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu rosii si cascaval la cuptor