Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi

de madi_marin in Porc, 9 Dec 2011 | 4980 vizualizari

 

Vă propun un preparat rapid şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete cu os
  • 1 ardei gras sau capia ( de la congelator)
  • 2 căţei mari de usturoi
  • câteva codiţe de ceapă verde
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carne de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi :

Carnea  se spală, se şterge şi se presară cu condimente. Se pune la prăjit în puţin ulei încins, apoi se adaugă apă şi se pune capacul ca să se înăbuşe puţin. Se pune apă caldă de câte ori e nevoie până ce cărniţa e moale. Când e gata se lasă să scadă apa de tot şi să se rumenească frumos.

Între timp se toaca mărunt ardeiul, usturoiul şi codiţele verzi de ceapă. Se trag la tigaie  pentru câteva minute. Se condimetează cu sare şi piper.

Amestecul de ardei ,usturoi şi ceapă se pune  peste bucata de carne frumos rumenită . Preparatul se serveşte cald.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

madi_marin 1

10.12.2011, 20:47

cris...multumesc.....

Teo 1

10.12.2011, 22:44

apetisant!

madi_marin 1

11.12.2011, 17:44

Teo....multumesc...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste in vin alb, la cuptor