Cotlete la tigaie a la Adela

de Bucataras in Porc, 30 Apr 2009 | 5089 vizualizari

 

“Buna! Multumesc pt publicarea retetei cu tortul de pepene; si pentru ca am aflat ca pot participa cu mai multe retete, insist si vin cu Cotlete la tigaie”, a scris Adela pe e-mail.

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingurita de miere
  • o lingurita de otet balsamic
  • 1 lingurita de ulei de masline, cimbru;
  • 1/2 unt
  • un pahar vin rosu;
  • ciupercute champinions
  • muraturi asortate.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete la tigaie a la Adela:

Amestecam mustarul, mierea, otetul uleiul, cimbru, sare si ulei, ungem bucatile de carne si le lasam la marinat vreo 2 ore.
Incingem tigaia, punem untul sa sfaraie, punem bucatile marinate, le rumenim bine pe ambele parti, apoi turnam vinul si le lasam pe foc pana scade vinul; ciupercutele se curata, sareaza si se pun pe gratar.
Se monteaza totul frumos pe farfurioara si cu acrituri asortate.
Sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete la tigaie a la Adela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu pulpa de porc