Cotlete la tigaie a la Adela

de Bucataras in Porc, 30 Apr 2009 | 5312 vizualizari

 

“Buna! Multumesc pt publicarea retetei cu tortul de pepene; si pentru ca am aflat ca pot participa cu mai multe retete, insist si vin cu Cotlete la tigaie”, a scris Adela pe e-mail.

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingurita de miere
  • o lingurita de otet balsamic
  • 1 lingurita de ulei de masline, cimbru;
  • 1/2 unt
  • un pahar vin rosu;
  • ciupercute champinions
  • muraturi asortate.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete la tigaie a la Adela:

Amestecam mustarul, mierea, otetul uleiul, cimbru, sare si ulei, ungem bucatile de carne si le lasam la marinat vreo 2 ore.
Incingem tigaia, punem untul sa sfaraie, punem bucatile marinate, le rumenim bine pe ambele parti, apoi turnam vinul si le lasam pe foc pana scade vinul; ciupercutele se curata, sareaza si se pun pe gratar.
Se monteaza totul frumos pe farfurioara si cu acrituri asortate.
Sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete la tigaie a la Adela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)