Cottage pie

de - Andreea - in Vita, 8 Ian 2013 | 10385 vizualizari

 

e suuper buna.
multumesc ptr inspiratie lui Gaby_d ...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata vita
  • 1/2 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 conserva porumb fiert
  • 1 conserva mazare
  • 2 linguri pasta tomate
  • 2 linguri sos de soia(eu nu am pus de data asta)
  • 150 ml supa de legume
  • 6 cartofi
  • 1 galbenus ou
  • unt
  • lapte
  • parmezan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cottage pie:

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare.

Curatam ceapa si morcovul si le tocam marunt.Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa si morcovul.Apoi adaugam carnea si lasam la calit pina isi schimba culoarea.Adaugam supa,pasta de tomate,sare si piper.Se lasa pe foc pina mai ramine doar putin lichid.Spre sfirsit adaugam porumbul si mazarea. 

Cartofii cind s-au fiert ii scurgem de apa,ii pisam si ii amestecam cu lapte,unt,sare,parmezan si galbenus de ou.

Se unge un vas ptr cuptor cu unt.turnam compozitia de carne si deasupra ornam cu pireu.

Se pune la cuptor,la foc mediu pina cind se rumeneste usor la suprafata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cottage pie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

08.01.2013, 12:00

gustoasa

Rocsi 1

08.01.2013, 13:34

Atat atat de buna..Imi place mult

mamaieelena 1

08.01.2013, 20:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]