Am promis ceva cu peste de Sarbatoarea Floriilor....iata ce a iesit.
Se spala bucatile de peste si se zvanta...la fel si crevetii.
Punem pestele intr-un vas termorezistent, peste care adaugam usturoiul verde taiat in bucatele medii, firul de ceapa verde intreg, boabele de piper, boabele de mustar, frunzele de dafin, hreanul dat prin razatoare, lamaia stoarsa...busuiocul, mai putin crevetii si patrunjelul verde.
Am pus pestele cu coastele in sus la cuptor la foc mediu-mic pe un gratar mai de sus cam 30 de minute, apoi am intors pestele cu pielea in sus inca vreo 5 minute si am adaugat pasta de tomate.
Se face acolo un suc mai nene!!!...mmm...in care am adaugat crevetii. Am mai lasat vreo 5-7 minute, am pus patrunjelul verde dupa care am stins focul si am pus capacul.
Dupa vreo 15 minunte am pus pe farfurie....si mi-a placut mie.
Sper sa va placa si voua.