Crap la gratar

de Lau in Crap / Caras, 26 Mar 2018 | 14042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati peste crap (fara cap,intestine)
  • 100 ml ulei de masline
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 1/3 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • 1/3 ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar:

Bucatile de crap le spalam bine, le stergem cu prosop de bucatarie.
Le stropim cu zeama de lamaie si lasam deoparte cat pregatim condimentele.

Intr-un castron amestecam condimente dupa gust cu uleiul de masline, adaugam usturoiul, ceapa, ardeiul tocat marunt.

Asezam cate o bucata de crap pe folie alimentara si condimentam cu amestecul de condimente, impachetam bine bucata de crap, asezam pe o tava si dam la rece 30 minute, cat pregatim gratarul.

Le frigem pe gratar 5-10 minute dupa care intoarcem si mai lasam 5 minute sa se rumeneasca pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume