Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Crap / Caras, 22 Noi 2014 | 6415 vizualizari
Ce poate fi mai bun decat un crap proaspat cu carnea rozalie ? Simplu si rapid de preparat la tava . Cand l-am pregatit m-am gandit la tehnica en papillote[ impachetare in hartie de copt]. Ca sa nu pun fiecare bucata , am impachetat toata tava .
9
Bucataras Suprem
Taguri: crap, crap la cuptor, retete Crap / Caras
de katty 7
de Bucataria_Portocalie 1
de Miha 9
mihaelar63 1
Da , merge bine si la pachet ))
Nu va pot contrazice a fost foarte bun
De multe ori prepar peste duminica il impachetez si-l servesc la gradina ca aperitiv pana se facegratareala
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 16:07
ieri la 14:11
ieri la 11:45
ieri la 10:23
pe 27.02 la 09:02
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
NeluPreda
Simymy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!