Creier pane

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 9095 vizualizari

 

Am intalnit multe moduri de a prepara creierul pane,acum vin si eu cu reteta mea care o consider mai simpla;astept parerea voastra!

 

INGREDIENTE

  • 1kg creier de porc
  • 2oua
  • 1cana faina
  • 1cana pesmet
  • 1lingurita praf de usturoi
  • 1lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Tinem creierul in apa rece10min apoi il oparim3-4min in apa cu 1lingura sare si 2linguri otet;strecuram,punem creierul intr-un vas si-l dam la frigider cateva ore sa se intareasca sa-l putem lucra;pregatim intr-un bol ouale batute,in altul faina iar in altul pesmetul amestecat cu praful de usturoi,cimbru,sare,piper;trecem creierul prin faina,ou,pesmet si-l punem la prajit in mult ulei;dupa ce s-a rumenit frumos,il scoatem pe hartie de bucatarie si-l servim cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copţi umpluţi