Crema de dovlecel cu pui si ardei

de epurasha2bb in Mancare copii, 11 Mai 2010 | 5673 vizualizari

 

pentru bebelina

 

INGREDIENTE

  • 1/4 piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 1 morcov

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de dovlecel cu pui si ardei:

Legumele se spala, se curata de coaja si se dau pe razatoare morcovul si dovlecelul iar ardeiul se toaca marunt.

Carnea de pui fie se fierbe in putina apa cu sare.

Se pune in tigaia Doubletta 1 lingura de ulei si una de zeama de la puiul fiert si se calesc  legumele mai adaugand pe parcurs din nou aceleasi cantitati de zeama si ulei pe masura ce e nevoie.Cand s-au inmuiat bine legumele se dauga si carnita taiata bucatele mici si se amesteca impreuna.Apoi in functie de cat de mic e bebe se paseaza cu furculita sau cu un blender de mana,

eu am folosit totusi blenderul pentru  bebelina mea de 1 an si a papat 2 dar in 2 reprize.Este tare gustos din ce am simtit eu pe degete :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de dovlecel cu pui si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

lia maria 1

11.05.2010, 17:20

ce papica buna

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 17:48

bun bun...o sa-i fac si eu , dar nu o sa calesc, le inabusesc

nadina73 1

13.05.2010, 01:55

wps tarziu dar am ajuns ,stiam ca ma astepti mariana nu e asa?si am pus si furcile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare