Crema de mascarpone cu frisca

de Mitinita in Dulciuri, 9 Iun 2014 | 11112 vizualizari

 

Un acompaniament excelent pentru capsuni, dar nu numai. O puteti folosi si la decorarea prajiturilor, dar si la torturi la care folositi fructe

 

INGREDIENTE

  • o cutie de mascarpone Delaco (250 g)
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingura zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de mascarpone cu frisca:

In recipientul  de la blenderul vertical punem frisca si o batem. Adaugam zaharul si zaharul vanilat.

Adaugam mascarpone si batem in continuare, pana se formeaza o crema omogena.

Daca folositi frisca indulcita, puteti schimba cantitatea de zahar.

Se lasa la frigider o jumatate de ora, ca sa se raceasca si sa se imbine aromele. 

Se poate folosi la diverse prajituri sau se poate servi ca atare, cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mascarpone cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata