Crema de mascarpone cu frisca

de Mitinita in Dulciuri, 9 Iun 2014 | 11269 vizualizari

 

Un acompaniament excelent pentru capsuni, dar nu numai. O puteti folosi si la decorarea prajiturilor, dar si la torturi la care folositi fructe

 

INGREDIENTE

  • o cutie de mascarpone Delaco (250 g)
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingura zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de mascarpone cu frisca:

In recipientul  de la blenderul vertical punem frisca si o batem. Adaugam zaharul si zaharul vanilat.

Adaugam mascarpone si batem in continuare, pana se formeaza o crema omogena.

Daca folositi frisca indulcita, puteti schimba cantitatea de zahar.

Se lasa la frigider o jumatate de ora, ca sa se raceasca si sa se imbine aromele. 

Se poate folosi la diverse prajituri sau se poate servi ca atare, cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mascarpone cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu crema de branza