Creveti trasi in unt si usturoi

de love_cherry in Fructe de mare, 12 Ian 2013 | 8801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr creveti proaspeti
  • 50 gr unt
  • 4-5 graunte de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti trasi in unt si usturoi:

Se curata crevetii,si li se indeparteaza capul si piciorusele.Punem in tigaie untul,apoi usturoiul tocat marunt.Adaugam dupa aprox.1-2 min crevetii si restul condimentelor.Se pune capacul tigaii si se lasa in jur de 5 min.Se decrusteaza si se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti trasi in unt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto din paste cu naut si scoici Venus