Desert briose cu banane

de Ksenya in Prajituri, 29 Aug 2018 | 3749 vizualizari

 

Reteta am preluat-o intocmai de la Mirela0911, a iesit exact de 10.
Usor de facut si buna-buna!
Multumesc pentru reteta, Mirela :)
Diferenta e ca eu am adaugat mai multe banane.
Din cantitate au rezultat 24 de briose.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 lgt bicarbonat de sodiu
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 60 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 6 banane
  • 1 lingura suc de lamaie
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu banane:

Ouale le-am batut cu zaharul si praful de sare pana s-a dizolvat bine zaharul.

Bicarbonatul l-am stins cu sucul de lamaie si l-am adaugat la ulei si lapte. Treptat emulsia am adaugat-o la oua, apoi cate o lingura treptat am adaugat si faina.

Bananele (4) le-am zdrobit cu furculita si le-am adaugat la aluatul rezultat cu care am umplut formele pentru briose (un pic mai mult de jumatate). Celelalte 2 le-am taiat bucatele si le-am pus peste aluat.

Am dat la cuptor, pe care l-am incalzit in prealabil la 180 grade C si le-am lasat in cuptor pana s-au rumenit frumos.

Le-am scos din cuptor si le-am pudrat cu zahar pudra.

Incercati cu incredere aceasta reteta si n-o sa va para rau.

Veti primi 10 garantat!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Testati briosele daca sunt gata, cu scobitoarea.

2

Daca doriti mai parfumate, puteti adauga zahar vanilat, insa parfumul bananelor e suficient.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

30.08.2018, 10:45

Foarte bune!

mihaelar63 1

30.08.2018, 22:10

Bine le-ar mai sta dimineata langa cafeluta mea

Rocsi 1

01.09.2018, 21:19

Ar fi grozave pentru maine la un cappucino!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu aluat fraged si merisoare