Desert cornulete de post cu miere

de Lau in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 2785 vizualizari

 

Reteta romaneasca
M-am inspirat de la Gaby

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 220 g margarina
  • 1 praf de copt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
  • 100 g nuca macinata
  • 1 praf de sare
  • Uns
  • miere de albine
  • esenta de rom
  • nuca macinata amestecata cu zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete de post cu miere:

Din toate ingredientele pentru cornulete, formam un aluat pe care il amestecam cu mana intr-un bol.

Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru o ora.

Scoatem aluatul de la frigider, luam cate putin din el si formam un mic sul sub forma de potcoava pe care il asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Le coacem cca 15-17 min, la 170 grade C.

Lasam sa se raceasca 2-3 min.

Intr-o farfurie amestecam 2-3 linguri de miere de albine si esenta de rom dupa gust.

Amestecam cu mana cornuletele  si le trecem prin amestecul de nuca.

Procedam la fel pana terminam cornuletele si le depozitam intr-o caserola.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete de post cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie