Desert la pahar

de Lau in Dulciuri, 26 Ian 2017 | 3722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml frisca
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 1 plic gelatina
  • Jeleu de capsune
  • 500 g capsune
  • 500 ml apa
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri tort jelle rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Intr-o cratita, adaugam ciocolata rupta bucatele, laptele, frisca lichida, zaharul si punem pe foc pana ce se topeste ciocolata, amestecand continuu, avand grija sa nu fiarba.

Luam de pe foc si adaugam gelatina hidratata. Amestecam si turnam compozitia in pahare pe care le-am asezat inclinate.

Dam la rece pana se intareste.

Pregatim jeleul de capsune, intre timp, intr-o cratita adaugam apa, zaharul, capsunele taiate in bucati, punem pe foc sa fiarba cateva clocote, amestecand si adunand din cand in cand, spuma care se formeaza.

La final, putem strecura compozitia sau pisam capsunele, adaugam plicurile de tort jelle, amestecam si o mai punem pe foc cca. 1min.

Scoatem paharele si turnam jeleuil in pahare, eu am oprit cateva capsune care le-am adaugat in jeleu.

Dam la rece pana ce se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide