Desert pasca cu branza fara aluat

de abetina in Dulciuri, 11 Mai 2021 | 5087 vizualizari

 

retete pascale

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.branza de vaci;
  • 4 linguri faina de grau;
  • 4 linguri gris;
  • 6 oua+1 ou pentru uns;
  • 6 linguri zahar;
  • 1 esenta vanilie;
  • 200 gr.unt,65% grasime;
  • 4 linguri mari smantana,grasime 30%;
  • 400 gr.stafide aurii.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca cu branza fara aluat:

Intr-un vas se pun ouale, zaharul, esenta de vanilie, un strop de sare si se mixeaza. Peste aceasta compozitie se adauga branza dulce de vaci facuta in casa, de fapt sunt perle de branza delicioase, faina de grau, grisul, smantana, untul la temperatura camerei, un strop de sare, stafidele.

Se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt. Se orneaza cu stafide sub forma de cruce, se unge cu ou batut si se da tava la cuptorul incalzit penru circa o ora. Se verifica cu ajutorul unei scobitori daca este gata; daca este gata scobitoarea va iesi din pasca curata.

Se lasa in tava pana la racirea completa dupa care se poate scoate, apucand de marginile hartiei de copt. Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

TIPS-URI

1

reteta pascale;

2

pasti

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat