Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen

de Catalina L in Prajituri, 28 Feb 2018 | 2512 vizualizari

 

Iata o prajitura cu compot de mere delicioasa si originala.
Va recomand sa faceti un compot de mere de casa. Pentru prajitura va trebuie in jur de 200 g de compot. (4-5 mere , 2 linguri zahăr, 20 g unt, scortisoara- Se curata merele și se dau pe razatoare
Gatiti merele cu untul, zahărul și scorțișoara timp de 8-10 minute).
Eu am avut un compot de mere cu caramel sarat.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/apfelmuskuchen-prajitura-cu-compot-de.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de 200 g de compot de mere
  • 3 linguri de migdale feliate

Pentru aluat :

  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 / 2 pachet de praf de copt
  • 75 g de unt moale
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen:

Incalziti cuptorul la 200 °C.

Puneti toate ingredientele pentru aluat intr-un castron si amestecati-le cu o furculita (nu folositi mixerul sau robotul).

Puneti 2/3 din aluat intr-o tava unsa (marime 20/30 cm).

Puneti deasupra compozitia din mere.

Amestecati aluatul ramas cu migdalele feliate si puneti-l deasupra.

Coaceti timp de 30 de minute.

Lasati sa se raceasca si taiati-o in portii.

Este delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Amandina