Desert prajiturele cu fulgi de porumb si ciocolata

de VanessaAli in Dulciuri, 17 Sep 2018 | 3126 vizualizari

 

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat o reteta. Am tot gatit, am facut poze, dar nu am reusit sa le si postez aici. Saptamana asta sper totusi sa reusesc sa pun macar cateva dintre ele, si am sa incep cu aceste prajiturele simple si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 150 g fulgi de porumb (aprox.)
  • 150 g zahar
  • 120 g unt
  • 100 g ciocolata cu lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajiturele cu fulgi de porumb si ciocolata:

Punem zaharul intr-o cratita la foc mic pentru a se carameliza. Cand s-a obtinut caramelul, adaugam untul si amestecam bine, apoi ciocolata rupta in bucatele. Lasam pe foc pana cand se topeste de tot zaharul.

Fulgii ii punem intr-un castron si turnam peste ei siropul, amestecand cu o lingura. Lasam sa se raceasca cat sa putem modela, apoi ne ungem mainile cu ulei si incepem sa facem bilute pe care le asezam pe o hartie de copt.

Si uite asa am terminat fursecurile!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajiturele cu fulgi de porumb si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura Petre Roman cu crema de vanilie si caramel