Desert rulada turnata

de rodicaspring in Prajituri, 8 Iul 2018 | 4791 vizualizari

 

Se face un piscot normal de ruladä, simplu, doar ca pe tava se pun felii de piersica sau caise si compozitia se toarna peste fructe.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr zahar sau 120 gr  sa nu fie asa dulce
  • 1 lgta praf copt
  • 130 gr faina
  • 75 ml ulei
  • 1 kg piersici sau caise
  • putin unt pe hartia pe care se pun fructele
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada turnata:

Se bat ouale ca pentru rulada, albusurile separat cu zahar, apoi se adauga galbenusurile si la urma faina.

Fructele se spala, se feliaza si se asaza pe foaia pergament unsa cu unt, pe tava, se toarca compozitia peste fructe si se da la cuptor.

Rulada se face batand ori spuma separat cu zahar ori impreuna cu oualele intregi, apoi se pune praf de copt, ulei si la urma se incorporeaza faina. Dupa ce s-a copt, se scoate din cuptor, se ruleaza cu fructele in interior cu ajutorul unui prosop umed si se da la rece.

Dupä preferinta, rulada se acopera cu un strat de frisca sau altceva, zahar sau jeleu fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada turnata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]